All you need: Peace & Love & Dogs

AYN

Maximálisan újrahasznosított farmer harapózsák

2017. április 10. - H ©

Valószínűleg azért, mert a kutyasétáltatás során is rendszeresen előkerül, a kutyák imádják a farmert. Izgalommal tölti el őket, amikor a fari előkerül a szekrényből, amikor pedig ők kapnak (esetleg lopnak maguknak... :) ) valamit, ami farmerből készült, az óriási elégedettséggel és örömmel tölti el őket.

Nálam az agarak (különösen Nimród), addig-addig lopdosták a varrás során lehulló darabokat, míg megszületett bennem az ötlet, hogy ezekből a másra már nem használható hulladékokból készítsek számukra egy jó erős varrásokkal rögzített, dupla külső borítású harapózsákot.

Az ötlet bejött, az agarak valóban imádják és bár előszeretettel játszanak együtt is, külön-külön legalább annyira becsben tartják a saját farmer játékukat, mint én a nadrágjaimat. :)

A termék katalógus linkje: http://ayn.mozello.hu/kollekciok/katalogus/params/category/81917/item/325180/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://allyouneed.blog.hu/api/trackback/id/tr4012414329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása